Bestel veilig en snel uw alcoholvrije wijnen op Alcoholvrij.com

Krombacher Witbier Alcoholvrij (0,50)

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Actuele status: Niet in voorraad

Normale prijs: € 1,85

Actie Prijs € 0,95

Snel overzicht

- 25 kcal op 100 ml
- serveren op 6°
- prijs is inclusief 0,10 cent statiegeld
- 50cl
<0.01%
That eind Juli

Krombacher witbier 0,50 alcoholvrij.com

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Logo krombacher alcoholvrij.com alkoholfrei
  • Krombacher witbier 0,50 alcoholvrij.com

Productbeschrijving

Het Krombacher alcoholvrije witbier biedt een uitstekend spectrum van avonturen in smaak voor de echte bierkenner. Daarbij is het een geweldig alternatief voor isotone (sport) dranken.

Bij de ontwikkeling en productie van deze non-alcoholische (Wit=Wheat=Tarwe) witbier, is Krombacher in staat om gebruik te maken van de twee rijke schatkamers die deel uitmaken van het Krombacher speciaal bier programma bier. De eerste schatkamer is het zachte de-alcoholisatie proces dat we al jaren met succes gebruiken voor de non-alcoholische Pils, de andere kamer bestaat uit de speciaal en exclusief geteelde grondstoffen, ontwikkeld en verbouwd om dit witbier product te brouwen.

Het Krombacher Tarwe witbier zonder alcohol wordt gebrouwen volgens dezelfde, strenge criteria als het Krombacher Witbier dat wel alcohol bevat. De volle, fruitige tarwe smaak en de hoge voedingswaarde maken dit bier een ideaal alternatief voor o.a. sportievelingen en atleten die een alcohol-vrije WitBier met echte tarwe smaak wilt drinken. Dit bier is van nature natriumarm en calorie-arm.

Extra informatie

Merk Nee