Bestel veilig en snel uw alcoholvrije wijnen op Alcoholvrij.com

.

Gezonde levensstijl en alcoholvrije wijnen

Sporten

Dat alcohol een slechte invloed heeft op de gezondheid en op sportprestaties is tegenwoordig alom bekend. Als u toch graag wilt genieten van de smaak van een wijntje kunt u met onze alcoholvrije wijn zonder moeite uw gezonde levensstijl onderhouden. Sterker nog; De alcoholvrije wijn van Alcoholvrij.com bevat een hoge dosis secundaire plantaardige stoffen uit de pitten en de schil van de druiven waaruit zij vervaardigd is. Deze stoffen zijn goed voor hart en bloedvaten omdat ze veranderingen van de bloedvaten in negatieve zin afremmen. Bovendien voorkomen deze stoffen de vorming van zogenaamde vrije radicalen - agressieve zuurstofverbindingen die het afweersysteem verzwakken en de vorming van kankercellen in de hand werken.

Medicijnen

U gebruikt medicijnen waarbij het nuttigen van alcohol niet is toegestaan. Geniet dan nu toch van heerlijke alcoholvrije wijnen en andere alcoholvrije dranken. Drink zo gezellig met uw vrienden mee op een feest of een verjaardag.

Diëten

U volgt een dieet en alcohol is dus geen optie. Alcohol staat bekend als een dikmaker, dus tijdens een dieet staan alcoholische dranken niet op het menu. Alcoholvrije wijnen en dranken bevatten tot wel 60% minder caloriën. Heeft u een feest en wilt u toch een glas wijn meedrinken, geniet dan van onze alcoholvrije wijnen zonder het verstoren van uw diëet.

Alcoholvrije wijnen voor een gezonde levensstijl

Aanbiedingen