Bestel veilig en snel uw alcoholvrije wijnen op Alcoholvrij.com

.

Gezonde levensstijl en alcoholvrije wijnen

 

HOE ONTSTAAT ALCOHOLVRIJE WIJN?  

Eerst wordt volgens het normale proces wijn gemaakt. Vervolgens wordt met een speciaal procedé (inverse osmose of vacuumtechniek) de alcohol uit de wijn gehaald. De alcoholvrije wijn smaakt daardoor nog steeds naar wijn, maar toch iets anders doordat er geen, of bijna geen, alcohol inzit. 

Een alcoholvrije wijn is lichter van smaak omdat hij de body mist die alcohol aan de wijn geeft. Niet hetzelfde dus als gewone wijn, maar alcoholvrije wijn is een uitstekend alternatief voor wie toch graag een alcoholvrije wijnbeleving wil hebben. In de alcoholvrije wijnen die je bij Gall & Gall kunt vinden, kan tot maximaal 0,5% alcohol zitten. Als je zeker wilt zijn dat je geen alcohol binnen krijgt, dan kun je natuurlijk beter een product kiezen met 0,0% alcohol.

 

HOE WORDT WIJN GEMAAKT?

 

ZOETER

Alcoholvrije wijn smaakt vaak iets zoeter dan gewone wijn. Dit komt doordat het zoete en fruitige van de wijn minder naar voren komen door de alcohol. Dit betekent overigens niet dat alcoholvrije wijn meer suiker bevat. 

 

VEEL LEVENSMIDDELEN WAARVAN JE HET NIET VERMOEDT, BEVATTEN ALCOHOL. ZO KAN APPELSAP 0,5% ALCOHOL BEVATTEN EN KAN OOK IN RIJPE BANANEN ALCOHOL VOORKOMEN.

 

Sporten

Dat alcohol een slechte invloed heeft op de gezondheid en op sportprestaties is tegenwoordig alom bekend. Als u toch graag wilt genieten van de smaak van een wijntje kunt u met onze alcoholvrije wijn zonder moeite uw gezonde levensstijl onderhouden. Sterker nog; De alcoholvrije wijn van Alcoholvrij.com bevat een hoge dosis secundaire plantaardige stoffen uit de pitten en de schil van de druiven waaruit zij vervaardigd is. Deze stoffen zijn goed voor hart en bloedvaten omdat ze veranderingen van de bloedvaten in negatieve zin afremmen. Bovendien voorkomen deze stoffen de vorming van zogenaamde vrije radicalen - agressieve zuurstofverbindingen die het afweersysteem verzwakken en de vorming van kankercellen in de hand werken.

Medicijnen

U gebruikt medicijnen waarbij het nuttigen van alcohol niet is toegestaan. Geniet dan nu toch van heerlijke alcoholvrije wijnen en andere alcoholvrije dranken. Drink zo gezellig met uw vrienden mee op een feest of een verjaardag.

Diëten

U volgt een dieet en alcohol is dus geen optie. Alcohol staat bekend als een dikmaker, dus tijdens een dieet staan alcoholische dranken niet op het menu. Alcoholvrije wijnen en dranken bevatten tot wel 60% minder caloriën. Heeft u een feest en wilt u toch een glas wijn meedrinken, geniet dan van onze alcoholvrije wijnen zonder het verstoren van uw diëet.

  Alcoholvrije wijnen voor een gezonde levensstijl

Aanbiedingen