Bestel veilig en snel uw alcoholvrije wijnen op Alcoholvrij.com

Vini Vici Sparkling Wit Alcoholvrije wijn

Oordeel
17 beoordeling(en)

Actuele status: In voorraad
Levertijd: Binnen 1 werkdag verzonden

Normale prijs: € 6,19

Actie Prijs € 5,95

  • Koop 6 voor € 5,70 per fles en bespaar 5%
  • Koop 12 voor € 5,50 per fles en bespaar 8%
  • Koop 18 voor € 5,30 per fles en bespaar 11%
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
OF

Vini Vici Sparkling Wit (Wijnen)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Lekkere bubbels! Review door Stefanie
Oordeel
Erg lekkere bubbels! Het is de genodigen die het nog niet mochten weten op onze bruiloft dat ik zwanger was niet opgevallen :-) Ook mijn man vond hem lekker. (Geplaatst op 10-09-2012)
Zeer goed alternatief Review door Robbert
Oordeel
Na veel rode wijnen met veel teleurstelling te hebben geprobeerd, deze witte wijn als alternatief voor een aperitief geprobeerd. Dat viel niet tegen. Heerlijk alternatief voor een droge cava. Iets wat zoete afdronk. (Geplaatst op 03-07-2012)
Lekkerste alcoholvrije drankje ooit Review door Clairtje van Kampen
Oordeel
Wat een verrassing, hier was ik nou helemaal naar op zoek. Niet zoet, mooi fris smaakje, klein bittertje. Helemaal top, dit wordt mijn drankje voor deze zomer. (Geplaatst op 22-03-2012)
Heel goed en feestelijk Review door Annette
Oordeel
Deze op verschillende manieren bereidt, met ijs, gepureerde aardbeien, gezeefd en 1/4 kwart toegevoegd in een champagneglas, ook met crodino lekker. Suikerrandje aan het glas. (Geplaatst op 04-08-2011)
Verrassend lekker Review door Jantien
Oordeel
Fijn om tijdens de zwangerschap een wijntje te kunnen drinken. Geen goede ervaringen met alcoholvrije wijnen maar deze is echt goed! Mijn vriend dronk een glaasje mee en vond hem ook heerlijk. Snel een pakket bestellen! (Geplaatst op 26-07-2011)
excellent! Review door Pauline
Oordeel
Een heerlijke wijn die je volkomen doet vergeten dat het product alcoholvrij is. Heerlijk droog met een frisse en fruitige afdronk. Ideaal b.v. wanneer je met vrienden wilt toasten (of oud en nieuw viert) in de heerlijke wetenschap dat je vrienden na een gezellige avond rustig in de auto kunnen stappen en naar huis rijden. Geen BOB nodig en toch heerlijk genieten van een bijzonder smakelijke wijn. Eigenlijk moet je dit product gewoon in huis hebben! Ook een fantastisch cadeau om te klinken op jarige of ander "feestvarken". (Geplaatst op 14-01-2011)
sprankelend Review door Mathea
Oordeel
Verrassend lekker, mousserend bubbeltje overheerst wel de smaak, fijn om tijdens zwangerschap iets anders te kunnen drinken. (Geplaatst op 10-01-2011)
Feestje in mijn mond! Review door Ilse
Oordeel
Lekker fris en droog. Elk slokje is weer een feestje! (Geplaatst op 11-12-2010)
Fijne manier van proosten! Review door Marjolein
Oordeel
32 weken zwanger en trouwen. Het is een goed en lekker alternatief om te proosten! (Geplaatst op 01-04-2010)
Perfect alternatief Review door AK
Oordeel
Kan me alleen maar aansluiten bij de andere beoordelingen. Was zeer benieuwd en het resultaat mag er wezen. Smaakt me echt goed!
Kan als vervanger doorgaan.. en is inderdaad minder zoet als de witte wijn van vici vici die ik ook drink (Geplaatst op 22-02-2010)

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Vini Vici Sparkling Wit Alcoholvrije wijn

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Oordeel