Bestel veilig en snel uw alcoholvrije wijnen op Alcoholvrij.com

Vini Vici Sparkling Rosé Alcoholvrije wijn

Oordeel
19 beoordeling(en)

Actuele status: In voorraad
Levertijd: Binnen 1 werkdag verzonden

Normale prijs: € 6,19

Actie Prijs € 5,95

  • Koop 6 voor € 5,70 per fles en bespaar 5%
  • Koop 12 voor € 5,50 per fles en bespaar 8%
  • Koop 18 voor € 5,30 per fles en bespaar 11%
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
OF

Alcoholvrije wijn Vini Vici Sparkling Rosé

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
een perfect alternatief Review door iggy
Oordeel
Ik wil niet elke dag alcohol nuttigen dus wissel ik af en toe eens af met deze rose. Avonds ben ik de koffie en fris meer dan zat. Tip serveer hem wel ijskoud . (Geplaatst op 22-08-2012)
Echt heerlijk zeker van herhalingvatbaar Review door paulina
Oordeel
Mijn zusje had als verrassing deze gekocht voor een gezellig avondje poker, omdat ik een uitdaging ben aangegaan 10 dagen geen alcohol. hij is geweldig te drinken echt heerlijk een aanrader voor iedereen die geen alcohol mag of wil drinken. En door deze heerlijke rose denk ik zelfs dat ik vaker geen alcohol ga drinken. echt een toppertje (Geplaatst op 14-08-2011)
Een "must have"! Review door Pauline
Oordeel
Een heerlijke wijn die je volkomen doet vergeten dat het product alcoholvrij is. Heerlijk half droog met een frisse en fruitige afdronk. Ideaal b.v. wanneer je met vrienden wilt toasten (of oud en nieuw viert) in de heerlijke wetenschap dat je vrienden na een gezellige avond rustig in de auto kunnen stappen en naar huis rijden. Geen BOB nodig en toch heerlijk genieten van een bijzonder smakelijke wijn. Eigenlijk moet je dit product gewoon in huis hebben! Ook een fantastisch cadeau om te klinken op de jarige of een ander "feestvarken". (Geplaatst op 14-01-2011)
Super lekker! Review door Marijke
Oordeel
Heerlijk, sprankelend en feestelijk!
De rosé doet zeker niet onder voor rosé met alcohol.
Heb er met kerst en oud en nieuw echt van genoten!
Jammer dat het niet in veel meer winkels verkrijgbaar is. (Geplaatst op 05-01-2011)
Super! Review door Marijke
Oordeel
Een super lekkere sprankelende Rosé!
Echt genieten ....
Jammer dat het niet in de winkel te krijgen is. (Geplaatst op 02-01-2011)
heerlijke alternatief, lekker voor speciale gelegenheden. Review door kiona
Oordeel
Wij hebben deze alcoholvrije wijn gedronken met oud en nieuw, ik vond hem heerlijk en ik vind het een prima alternatief voor als je geen alcohol mag of wil drinken. ik vind het jammer dat hij in de winkels niet te vinden is, de winkel waar we hem de vorige keer vandaan hadden, die heeft hem niet meer omdat het gewoon niet verkocht.

ik heb een proefpakket besteld met andere soorten, en ik ben er zeer benieuwd naar. (Geplaatst op 05-04-2010)
Super! Heerlijke rose! Review door Danielle en Fabian
Oordeel
Deze is echt aan te raden als je geen alcohol wil of mag drinken! Ik ben zwanger dus voorlopig geen echte rose voor mij, maar dit is een prima alternatief. Nog een tip: met een klein drupje limonadesiroop wordt hij nog nét iets zoeter en smaakt hij nóg lekkerder! We hebben ze nu alweer besteld! (Geplaatst op 26-12-2009)
Een echte aanrader! Review door Dorien
Oordeel
Ik ben zwanger en met deze Sparkling Rose heb je echt een goed alternatief in huis. Zo met kerst en oud&nieuw kan ik toch mee proosten met een lekker bubbeltje maar zonder alcohol! Smaakt goed. (Geplaatst op 26-12-2009)
heel goed alternatief Review door Nats
Oordeel
Hij is iets zoeter dan ik verwachtte, maar drinkt prima weg. Sinds ik zwanger ben heb ik deze wijn zelf meegenomen naar feestjes bij mensen (wel eerst even gevraagd of dat goed was, anders lijkt het wat raar) en ik kon er goed een avond op doordrinken.
Nu heb ik ook 3 flessen van de Chardonnay besteld en ben benieuwd of ik dat ook geslaagd ga vinden...ben afkomstig uit de horeca en heb meerdere wijncursussen gedaan, dus weet hoe heerlijk wijn echt kan zijn. Maar de Vini Vici valt me 100% mee.
Jammer dat het niet bij wijnhandels en slijterijen opgepikt is; daar liggen alleen de smerige mierzoete versies (Geplaatst op 25-10-2009)
Heerlijke rosé!! Review door Monica
Oordeel
k kom er maar eerlijk voor uit.... 'k ben helemaal verslaafd aan deze heerlijke rose!! Zo superlekker, daar kan geen rosë MET alcohol tegenop! (Geplaatst op 11-06-2009)

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Vini Vici Sparkling Rosé Alcoholvrije wijn

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Oordeel