Bestel veilig en snel uw alcoholvrije wijnen op Alcoholvrij.com

Vini Vici Cabernet Sauvignon Alcoholvrije wijn

Oordeel
14 beoordeling(en)

Actuele status: In voorraad
Levertijd: Binnen 1 werkdag verzonden

Normale prijs: € 5,95

Actie Prijs € 5,35

  • Koop 18 voor € 5,25 per fles en bespaar 2%
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
OF

Alcoholvrije wijn Vini Vici Cabernet Sauvignon

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
past bij verwachting Review door Gerard
Oordeel
Fruitig en een beetje stevige afdronk (Geplaatst op 10-04-2013)
Beste van 3 uit proefpakket Review door celectro
Oordeel
Had er 3 besteld maar deze was duidelijk de beste. Met name de nasmaak komt bijna overeen met echte wijn. Deze ga ik zeker nog eens bestellen. (Geplaatst op 24-10-2012)
beste rode alcoholvrije die ik ken Review door karin
Oordeel
Na al vele alcoholvrije wijnen te hebben geprobeerd had ik de rode eigenlijk aan de kant gezet. Mijn ervaring was nl dat rood en alcohovrij gewoon niet goed te maken lijkt te zijn. Maar moet zeggen dat ik door deze blij verrast was. Heeft echt een droogheid/wrangheid als je normaal zou hebben van de tannine in rode wijn, dus ook de rode wijn ervaring in je mond en op je lippen. Ik was echt heel verrast hierdoor. Zeker een aanrader als je geen alchol drinken mag of wilt. De beste rode die ik ken in elk geval. (Geplaatst op 06-02-2012)
voor rode wijn verrassend goed Review door Mathea
Oordeel
Voor een rode wijn is de smaak toch goed gebleven, ruikt nog naar wijn, eerste slokken zijn ff wennen, maar het is een zeer goed alternatief zolang je geen alcohol mag drinken. (Geplaatst op 10-01-2011)
Lekker wijntje Review door Marjan
Oordeel
Een lekkere wijn . Iets zoetig maar zeer goed en absoluut geen druivensapje.
Ik ben blij dat ik weer eens lekker met een wijntje met vrienden kan meedoen en je mist de kick van de alcohol echt niet.
Echt een aanrader
Ik ben benieuwd naar de Whisky. (Geplaatst op 13-12-2010)
prima wijn Review door anita
Oordeel
lekker wijn waar je de alcohol niet mist! (Geplaatst op 18-11-2010)
Smaakvolle rode wijn met steuntje in de rug bij het afvallen Review door Tanja
Oordeel
De rode Vini Vici Cabernet Sauvignon is een zeer smaakvolle wijn, die zeker op kamertemperatuur goed tot zijn recht komt. Ik vind het een prima alternatief en als prettige bijkomstigheid ben ik al 4 kilo afgevallen sinds ik regelmatig alcoholvrij drink. Dat is nog eens gemakkelijk lijnen! Een aanrader dus. (Geplaatst op 07-05-2010)
Rode Wijn Review door Lenie
Oordeel
Deze wijn komt het dichtste bij een fles echte rode kwa smaak, heb met de feestdagen heerlijk mee kunnen doen.... (Geplaatst op 08-01-2010)
Niet voor mij... Review door Danielle & Fabian
Oordeel
Samen met de alcoholvrije rose besteld. De rose is goed van smaak, en met een heel klein drupje siroop zelfs erg lekker. Deze rode wijn is helaas naar onze smaak niet lekker. Beetje weeïge smaak en geeft een rare nasmaak die je nog uren proeft. Ik hoop dat er nog andere alcoholvrije rode wijnen zijn die beter op smaak zijn, die we tijdens de zwangerschap kunnen drinken. (Geplaatst op 26-12-2009)
gewoon heerlijk geurig en vol van smaak Review door Maria
Oordeel
Ik was op een feestje en was de BOB, dus voor mij was er een alcohol stop. Voor het eerst alcoholvrije rode wijn ingeschonken, met veel smaak opgedronken. Vanaf die avond, telkens als ik moet rijden, zal ik Vini Vici Cabernet Sauvignon over mijn tong laten glijden. De heerlijke geur en de zachte volle smaak zorgen er voor dat ik er als het ware verzot op raak. Dus voortaan blijft de gewone wijn bij al mijn feestjes in mijn kelder staan. (Geplaatst op 08-11-2009)

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Vini Vici Cabernet Sauvignon Alcoholvrije wijn

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Oordeel