Bestel veilig en snel uw alcoholvrije wijnen op Alcoholvrij.com

Waarom Alcoholvrije wijnen en dranken

Onze alcoholvrije wijnen verschillen in smaak nauwelijks van alcoholhoudende wijnen. Een goed alternatief dus als u graag een wijntje drinkt, maar geen alcohol mag of wilt drinken.

Ziekte en medicijnen
Ziekte en medicijnen
Gezonde levensstijl
Gezonde levenstijl
Zwangerschap en borstvoeding
Zwangerschap en borstvoeding
Autorijden
Autorijden
Helder zaken doen
Helder zaken doen
Diëten
Diëten

Ziekte en medicijnen

Bij veel mensen die door ziekte of gebruik van medicijnen geen alcohol mogen drinken zijn alcoholvrije wijnen reeds bekend. Maar ook voor vele andere situaties is alcoholvrije wijn een gezond en smaakvol alternatief.

Gezonde levensstijl

Dat alcohol een slechte invloed heeft op de gezondheid en op sportprestaties is tegenwoordig alom bekend. Als u toch graag wilt genieten van de smaak van een wijntje kunt u met onze alcoholvrije wijn zonder moeite uw gezonde levensstijl onderhouden. Sterker nog; De alcoholvrije wijn van Alcoholvrij.com bevat een hoge dosis secundaire plantaardige stoffen uit de pitten en de schil van de druiven waaruit zij vervaardigd is. Deze stoffen zijn goed voor hart en bloedvaten omdat ze veranderingen van de bloedvaten in negatieve zin afremmen. Bovendien voorkomen deze stoffen de vorming van zogenaamde vrije radicalen - agressieve zuurstofverbindingen die het afweersysteem verzwakken en de vorming van kankercellen in de hand werken.

Zwangerschap en borstvoeding

Alcohol heeft een zeer slechte invloed op een (ongeboren) kind.

Autorijden

Met alcoholvrije wijn kunt u ongelimiteerd drinken, een daarna toch veilig de weg op.

Helder zaken doen

Met onze wijnen kunt u - zelfs ongemerkt! - alcoholvrij een glaasje meedrinken met uw zakenrelaties, en dus scherp en helder zakendoen.

Diëten

Indien u wilt afvallen wordt u aangeraden alcohol zoveel mogelijk te laten staan. Niet de wijn zelf, maar de alcohol is de dikmaker! Alcoholvrije wijn bevat 60% minder calorieën dan alcoholhoudende wijn. Dus ook met een streng dieet kunt u zich prima een smaakvol, alcoholvrij wijntje permitteren.