Bestel veilig en snel uw alcoholvrije wijnen op Alcoholvrij.com

 

Zwanger en toch genieten van een glas wijn

 

Het normale wijnproces wordt ook voor alcoholvrije wijnen gebruikt en dus kan men gewoon voor de favoriete druivensoorten als bijvoorbeeld de Chardonnay, Cabernet Sauvignon, of Merlot kiezen.

Na dit normale wijnproces wordt vervolgens de alcohol uit de wijn gehaald door gebruik te maken van inverse osmose of de vacuümtechniek. Door deze technieken smaakt de alcoholvrije wijn nog steeds naar wijn, maar dan net wat anders én zonder alcohol. ;-)

Een alcoholvrije wijn mag wettelijk gezien maximaal 0,5% alcohol bevatten. Schrik hier niet van, want als men een rijpe banaan eet krijgt men ook een (miniem) percentage alcohol binnen en ook appelsap kan tot 0,4% alcohol bevatten. En wist u dat er zelfs in brood 0,3% alcohol kan zitten?

In de praktijk zit in de meeste alcoholvrije wijnen slechts tussen de 0,02% en 0,05% alcohol en dat is nog altijd minder dan in een glas verse jus d’orange… na een dag open te hebben gestaan, kan daar zo’n 0,5% alcohol in zitten.

Én er zijn ook wijnen te verkrijgen waar 0,00% alcohol in zit!  Op onze site vind u de 0.00 wijnen onder het menu kopje zwanger.  Dan voelt het in uw hoofd ook prettiger. 

 

Kind krijgen

 

U bent nog niet zwanger maar wilt wel graag een kind krijgen. In deze fase is het al verstandig om geen alcohol te drinken of op zijn minst te matigen. Onze alcoholvrije wijnen en dranken zijn een prima alternatief.

 

U bent zwanger

 

Over het algemeen is bij iedereen bekend dat als je zwanger bent het niet verstandig is om alcohol te drinken. Helaas gebeurt het nog regelmatig dat zwangere vrouwen toch een glas wijn of een biertje meedrinken tijdens de zwangersschap.

  Zwangerschap en borstvoeding

Met onze 0.00%  alcoholvrije wijnen en dranken bent u toch in staat om mee te doen met de feestelijkheden en kunt u toch genieten van een heerlijk glas wijn of een andere drank uit ons assortiment.

 

Borstvoeding

 

Het is bij minder mensen bekend dat bij het geven van borstvoeding ook het drinken van alcohol af te raden is. Alcohol heeft tijdens de borstvoeding dezelfde uitwerking op uw kind als tijdens de zwangerschap.

Bekijk ons assortiment en vind leuke alternatieve voor alcoholische wijnen en andere dranken.


 

Interessante links

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen